Date: Mon, 8 Aug 2005 23:43:02 +0200

Subject: Nieuwsbrief Stortemelk Halve Marathon Vlieland 07-08-2005

Beste deelnemer,

Via deze nieuwsbrief willen wij u hartelijk danken voor uw enthousiaste deelname! Uw talrijke positieve reacties zijn voor ons een enorme stimulans om op deze voet door te gaan.

En dat doen we! Wél houden wij ons te allen tijde ten zeerste aanbevolen voor opbouwend kritiek en/of suggesties; wij zullen dat gewis en zeker meenemen in de organisatie van de komende edities. Dus: schroom niet en mail ons. Wij zijn nl. geen professionals en leren elk jaar weer bij.

Volgens ons is het al met al goed en soepeltjes verlopen; geen of weinig uitvallers, het weer werkte prima mee en verder vernamen wij nagenoeg (gelukkig) geen wanklanken.

De Stortemelk Halve Marathon wordt traditiegetrouw elke eerste zondag van augustus gehouden. Een blik op de kalender leert ons dat het dus 6 augustus volgend jaar moet zijn. Omcirkel die datum met rode stift!!!

Dan organiseren we het evenement alweer voor de 10e keer - 1997 was de eerste editie; de tijd gaat snel. De kans is groot dat we 'iets speciaals' gaan doen, maar daar gaan we nog over brainstormen. Mis het dus niet!

Verder deed het ons goed om alle trouwe lopers weer te zien en te spreken - velen komen elk jaar weer terug. Maar ook zagen we vele nieuwe gezichten, zoals de 'over-all' winnaar. En ook zagen we deelnemers verschijnen die we 30 jaar geleden voor het laatst gezien hebben ('meester' Huppes en Maud - hartstikke leuk!), zo zie je maar waar de 'Halve' al niet goed voor is.

Tenslotte doen we hierbij nog een oproep: wie o wie mist zijn loopschoenen??? Mail ons de gegevens (merk/schoenmaat) en we sturen ze per kerende postduif toe. Iemand moet ze toch missen...?

Nogmaals: geweldig dat u meedeed en wij hopen van harte dat wij u volgend jaar weer mogen begroeten.

Veel trainplezier zonder blessures en tot volgend jaar!

Namens de organisatie, Patu de Nijs.