- - www.loopje.nl - -


-- Prikbord archief april 2011 --


Date: Sat Apr 30 15:10:49 2011

text = Het fenomeen 'parcourskennis' (een eufemisme voor het afsnijden van de afstand) zorgt nu voor verwarring op het record. Roversblikken azen dus nog op het parcoursrecord 10.58 van Andries. Terecht: het rondje volkstuinen is met de twee metalen hekken op de helft van de ronde en zijn oneffenheden in het parcours uniek en niet met een baanwedstrijd te vergelijken. Het record staat waarschijnlijk ook nog eens scherper dan we denken, want Andries heeft - gezien zijn wedstrijdtijden op andere afstanden - wellicht de 80 meter extra rond het fitnesstoestel gelopen. Omgerekend in dat tempo is dat 17 seconden tijdverlies en zou zijn eindtijd op 3000 meter 10.41 zijn. Dus zolang niemand onder die tijd (10.41) duikt, is de snelste tijd wat mij betreft nog steeds ruimschoots door Andries gelopen. Het blijft dus een mooie uitdaging. // - eric


Date: Fri Apr 29 19:48:33 2011

text = Het oude parcoursrecord op het rondje volkstuinen is 10.58 min. Jouw (Arjan's) tijd is dus sneller. Nu lijkt de baan me een voordeel hebben, aan de andere kant moet je dat wel kunnen. Al die lopers vlak op elkaar en ze geven geen krimp. Dan is een rondje park een stuk luchtiger! Wat ook heel leuk is met een tijdmeting: de groep in drie groepjes laten vertrekken, dan hebben de snellere lopers iets om op te jagen. En de lopers met een langzamer tempo weten dat ze worden ingehaald, maar ze kunnen proberen om hun huid duur te verkopen. Als je je dag hebt, dan vlieg je! ;-) Groetjes, Joke.


Date: Fri Apr 29 19:30:07 2011

text = Ben ook wel benieuwd naar het 'oude' record op de 3km??? In een training ben ik niet echt gewend zo hard te lopen, anders wel... http://tinyurl.com/65pfno8 (nr.41). Fijne Koninginnedag allemaal, groet arjen.


Date: Thu Apr 28 21:36:52 2011

text = De training vanavond: er waren 11 lopers, 2 mannen en 9 vrouwen. Afgelegde afstand: 7.2 km. Eerst een rondje om de vijver, dan wat losmaakoefeningen. Vervolgens over het grasveld naar het natuurgebiedje voor een paar lusjes over het gras omhoog en omlaag. Dan naar het begraafgebied: een molentje, een ontmoetingsloop, wat rustige kilometertjes en een stukje techniek. Een prachtige avond met mooi licht van de nog niet ondergaande zon. Niet koud, gewoon aangenaam. En een groepje lopers koos op het einde van de training voor een wandeling naar de heuvel in plaats van de vlotte loop om het natuurgebied. Ook die wandeling was heerlijk. Groetjes, Joke.


Date: Thu Apr 28 11:46:00 2011

text = Vanavond gaan we weer lopen, om 19.00 uur weg en dan als eerste een rondje in de buurt; ik wacht nog even bij de spartelvijver op laatkomers. Groetjes, Joke.


Date: Wed Apr 27 12:43:05 2011

text = Ook nog even over het rondje volkstuinen, in aanvulling van Eric: het rondje met afsnijden is eigenlijk de officiële ronde :-) en het heet in ons jargon "parcourskennis". Eric heeft gisteren de één na snelste tijd ooit gelopen met 11.03 min en dat is nu het parcoursrecord. Want het vorige parcourrecord is inmiddels ongeldig omdat de loper daarvan langer dan een jaar niet meer heeft meegetraind met ons. Hij woont nu in Weesp (we wensen je alle geluk toe, Andries!) maar zijn voetstappen staan nog stevig verankerd in het Westerpark. Eric heeft overigens ook het parcours op het rondje begraafplaats. Ik moet weer stevig aan de slag met alle tijden, want vorig jaar is mijn computer gecrasht en de documenten met alle tijden erop zijn weg. Maar er staat nog één en ander op de oude website, even aan Jasper vragen of die nog ergens beschikbaar is. Groetjes, Joke.

{ Trainingstijden: via 'alles' en dan 'training' kom je hier: hg/training }


Date: Wed Apr 27 10:20:46 2011

text = De ronde volkstuinen is met de shortcut voor het fitnesstoestel volgens afstandmeten.nl exact 3000 meter geworden: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=609983. 80 meter is afsnijden is een grotere tijdwinst dan je zou verwachten. Voor de lopers die waarde hechten aan snelheid en de tijdmeting, wil het zeggen dat een loper die er 11 minuten over doet 18 seconden tijdwinst met deze shortcut behaalt en een loper die 20 minuten nodig maar liefst 32 seconden afsnijdt. // - eric


Date: Tue Apr 26 21:44:45 2011

text = O ja, sommige lopers hebben na het rondje volkstuinen ook nog meegelopen met het rondje natuurpad, die kunnen nog 900 meter optellen bij het totaal. Met dank aan Eric, die me daar op wees. Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 26 21:43:42 2011

text = Vanavond de training: 34 lopers, 14 mannen en 20 vrouwen. Afgelegde afstand: 8,1 km of 7,1 km. Ligt eraan of je rondje volkstuinen liep of het alternatief (eerst een rondje begraafplaats en dan om het natuurgebied). Rondje volkstuinen met tijdmeting, altijd leuk. Maakt niet uit of je rustig aan loopt of wat vlotter. Voordat er met dit rondje werd gestart was er al het nodige gedaan, al een keer om de volkstuinen met een lantaarnpaalloop (één vlot, één rustig) en een molentje. Wel geëindigd met een rustig schelpenpadloopje zodat je als loper maximaal voorbereid aan het rondje volkstuinen van 3 km kan beginnen. Ik heb ook lopers gefilmd, voor en tijdens de training. Uiteraard wordt er discreet omgegaan met de beelden. Sommigen stukjes film waar iets leuks op te zien is zal ik laten zien aan de desbetreffende loper. Er zit leuk materiaal tussen. Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 26 10:29:08 2011

text = Vanavond de training: we gaan om 19.00 uur weg en dan richting fitnesstoestel en het Ing-gebouw. Dan weet je ons te vinden als je wat later bent, en Jeroen wacht ook nog even op wat laatkomers. Groetjes, Joke.


Date: Mon Apr 25 15:06:20 2011

text = Ik kom ook. gr. Magda


Date: Mon Apr 25 11:25:20 2011

text = Ja, ik ga graag mee. Evelyn


Date: Mon Apr 25 10:59:32 2011

text = Zijn er nog meer belangstellenden voor een zondagloopje om 4 uur deze paasmaandag ? /Frank.


Date: Sat Apr 23 16:15:32 2011

text = Vanavond de puzzelshow van Jeroen in café Mellox. Miischien zijn er nog lopers die besluiten ook aan te sluiten? Je komt wat bekende hardloopgezichten tegen. Waaronder ikzelf. Het begint om 20.00 uur en er vast wel een team waar je bij kunt aansluiten. Groetjes, Joke.


Date: Fri Apr 22 13:00:02 2011

text = De 24 uur van Steenbergen: zaterdag en zondag 14 en 15 mei is het zover, dan gaat er een estafetteteam van Hardloopgroep Westerpark 24 uur lang rondjes van 2094,82 meter lopen. Oftewel 2,1 km. Het team bestaat uit 8 personen, en de samenstelling is zo goed als rond: Arjen, Frank B2, Gert Jan, Jeroen, Joke, Jolein, Paul van Phanos en Pieter (die moet nog één en ander regelen, maar waarschijnlijk lukt dat wel)(Jeroen en ik moeten ook nog iets regelen voor kinderen en hond, maar dat schuiven we nog even voor ons uit). De start van de 24 uur is zaterdag 15.00 uur, en de finish is zondagmiddag 15.00 uur. We vormen twee teams van 4 lopers. Het plan is om de 24 uur op te delen in 4 blokken van 6 uur. Zes uur lang is er een team bezig met om beurten een rondje te lopen, het andere team heeft dan rust. We nemen een partytent mee, stoelen en misschien een paar veldbedjes en luchtmatrasjes en natuurlijk slaapzakken. Er kan dus gerust worden in de partytent en slapen kan in de sporthal. Als er met 10 km/uur wordt gelopen dan zouden er 120 rondjes gelopen kunnen worden, 15 per persoon, 30 km per persoon en 240 km als team. We zullen zien. Toevallig gaan Wilma en Bob dit weekend ook naar Steenbergen, die zullen we daar veelvuldig zien op het parcours. Zij gaan de 24 uur solo lopen. Groetjes, Joke.

http://www.ultraloopsteenbergen.nl


Date: Thu Apr 21 21:52:46 2011

text = Er waren vanavond 19 lopers, 8 mannen en 11 vrouwen. Afgelegde afstand: 8,5 km. Nog steeds van dat prachtige weer, met na afloop een rode zon die langzaam achter de bomen wegzakte. Heel mooi! Het lukte helaas niet om dit te fotograferen. Op het eind van de training een rondje begraafplaats gelopen, met tijdmeting. Zal de tijden morgen op dit prikbord zetten, en ik zal even in de archieven graven naar de pr's van de lopers die dit rondje vaker hebben gelopen. Groetjes, Joke.


Date: Thu Apr 21 12:21:20 2011

text = De training vanavond: we gaan om 19.00 uur weg en dan richting hoek begraafplaats. Dus als je wat later bent dan weet je ons te vinden. Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 19 21:38:07 2011

De training vanavond: er waren 26 lopers, 10 mannen en 16 vrouwen. Een zeer druk startgebied met allemaal parkbezoekers maar we wisten rustig weg te komen over het fietspad. We deden wat losmaakoefeningen bij het fitnesstoestel, en toen werd er een rondje van 1 km gelopen. De heuvel op over het paadje langs de heg en langs het spoor weer terug. Het "gewone" rondje natuurgebied durf ik nog niet aan, er ligt een vieze modder-olie plek op het pad. Weer bij het fitnesstoestel moest ik hemel en aarde bewegen om de groep te splitsen in een snellere groep en een rustige groep en toen dat eindelijk was gelukt moest ik de snelle groep splitsen in twee molentjes. Het lukte ondanks veel tegenwerking (oftewel veel praten en niet luisteren door de lopers ;-) en er gingen twee molentjes naar het natuurpad, en aldaar aangekomen als groep verder naar de parkeerplaats. Daar was de rustige groep, ook in een molen gelopen over het schelpenpad. De rustige molen had 1230 meter gelopen dus inderdaad meer dan een kilometer. Dan met z'n allen het viaduct onderdoor en dan naar het houten bruggetje, via de rechte weg (550 meter) of met een lusje (een kilometer). Naar de heuvel voor een estafetteloopje, tweetallen die om beurten een rondje van 150 meter liepen met hoogteverschil. Weer terug naar het bruggetje, een rondje om de begraafplaats naar het viaduct of met mij mee voor de kortste weg. Na de foto weer de keuze: via de heuvel naar het fitnesstoestel of de kortste weg. Deze keer weer een zeer diverse groep bij elkaar, en hoe we het doen weet ik niet maar iedere keer lopen we als een trein en komen altijd weer samen. Het was de eerste zachte avond van het jaar, heerlijk! En in de geest van Wilma liet ik regelmatig het woord "lusje" vallen. Waar gaat dat naar toe met ons ;-) Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 19 17:23:58 2011

text = De training vanavond: we gaan zoals altijd om 19.00 uur weg en dan via het fitnesstoestel (640 meter verderop) en daar zijn we nog wel even te vinden voor de lopers die een beetje laat zijn. Ikzelf ben weer ruim een kwartier van te voren aanwezig voor degenen die wat techniekaanwijzingen willen. Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 19 13:41:32 2011

text = Natuurlijk zijn dit fantastische prestaties maar ik zet hier wel vraagtekens bij. De top 4 m.u.v. Mutai zijn middelmatige hardlopers vergeleken met de echte bekende Keniaanse en Ethiopische top. Mosop liep zijn beste tijden op kortere afstanden ergens in 2004/2005 en had nog nooit een marathon gelopen. Hij maakt dus zijn debuut met een tijd onder het wereldrecord. Nummer 4 Hall komt niet bij de top 30 voor en loopt onder de 2.05... Een raar verhaal wat mij betreft... Raimond.


Date: Tue Apr 19 13:16:00 2011

text = Ja Eric, hoe wordt je sneller, dat is ook iets wat me bezig houdt! Jammergenoeg worden deze tijden niet erkend omdat het parkoers naar beneden afloopt. Gebregziabher Gebremariam (ETH) werd derde in 2:04:53 en Ryan Hall vierde in 2:04:58. Gisteren stond er trouwens nog niets over het officieuze werelrecord op losse veter terwijl het wel al op www.loopje.nl stond./Bob


Date: Mon Apr 18 19:55:34 2011

text = Ha Bob, dit onvoorstelbare feit wilde ik ook melden: 2.03.06. Dat is 2.55 per kilometer (20,57 km/u) ! En dat 42,195 kilometer lang! Ter vergelijking: dat is 3.37 op het rondje begraafplaats, of 9.00 minuten op het rondje volkstuinen. Een mooie nieuwe uitdaging. Ideale richtlijn tijdens de training is misschien 'de kilometer'; gewoon even een keer proberen die onder de 3 minuten te lopen. Minder ambitieuze lopers kunnen deze snelheid ook proberen 'slechts' 200 meter lang vol te houden... ;-) // - eric


Date: Mon Apr 18 19:19:25 2011

text = Heet van de naald!!! (twee speldenprikjes). De 29-jarige Keniaanse atleet Geoffrey Mutai liep een nieuw record in Boston en won de 42 kilometer in de officieuze tijd van 2 uur, 3 minuten en 2 seconden. Zijn landgenoot Moses Mosop, die in de sprint geklopt werd, klokte eveneens een toptijd met 2.03.06. De Amerikaan Ryan Hall, die met de kopgroep meeliep en derde werd zette met 2.04.58 ook een fantastische tijd neer. Meer op de bekende nieuwssites/Bob


Date: Sun Apr 17 12:07:49 2011

text = Ondanks een lichte verkoudheid toch mee gedaan met de Zeeuw-Vlaanderen Marathon op zaterdag 16 april. Moest er wel weer erg vroeg uit om de eerste trein naar Goes te halen. Het was een mooi glooiend parkoers met fantastisch weer. Gelukkig had ik dat goed ingeschat en liep in een ultra korte broek en singlet. Er waren wel duizend deelnemers, en daarom ook erg gezellig en ook de verzorging was goed (bevoorrading en vervoer per pendelbus naar de sporthal). Met ruim tien per uur kwam ik uit op 4:08:35. op de heenreis kwam ik een marathonloper tegen in de trein: Jan van Katwijk uit Rhoon. Jan vertelde dat hij al zo'n 20 jaar marathons liep. Allerlei weblogs van de bekende lopers (Rinus: het verhaal van de meeuw, Henk en Bjorn) kwamen ter sprake en voordat we het in de gaten hadden waren we in Hulst, waar we ons in een schoolgebouw konden omkleden. Daarna konden we onze bagage bij de start achterlaten en hadden we ruim 25 minuten om wat rond te kijken. Na het startschot ging het in een tempo van 5.06 min/km. Heb ook nog wat kilometers met Jacques van der Wal en Els Annegarm opgelopen en kwam nog bijna te vallen omdat ik even niet oplette. Tot aan de 30 km bleef mijn tempo zo rond de 5.25 en daarna zakte het heel langzaam in. Ik wist vantevoren dat ik niet optimaal kon presteren, maar uiteindelijk bleek het mee te vallen. Het kostte me erg veel moeite om toe tegeven aan een steeds sterker worden gevoel om niet naar Hulst te gaan. De terugreis was minder vlot, met 1 bus per uur en daarna nog eens een half uur wachten op de volgende. Om 18.11 vertrok ik uit Goes en om 20.30 arriveerde de IC op het CS. Hield er wel een goed gevoel aan over en daar gaat het tenslotte om.../Bob


Date: Thu Apr 14 21:24:57 2011

text = De training vanavond: 15 lopers, 8 mannen en 7 vrouwen. Afstand: 8,2 km, of minder natuurlijk. Geen molentjes, wel versnellingen en omwegen in de aanbieding. Zeer gemeleerd gezelschap waaronder 4 lopers voor het eerst. Twee daarvan gaan naar de New York marathon. Er zijn dus weer heel wat plannen voor de toekomst. Hou de website in de gaten want er komen ook wat initiatieven aan waar je willicht bij aan kunt haken (de Ardennen halve of hele marathon, een estafette bij de 24 uur van Steenbergen om maar iets te noemen). Groetjes, Joke.


Date: Thu Apr 14 16:17:48 2011

text = De training vanavond: we gaan over de heuvel naar het konijnendijkje. Dus als je wat later bent dan weet je ons te vinden. Ter verduidelijking: bij de kinderboerderij het viaduct onderdoor, daarna meteen linksaf en een stukje doorlopen totdat je ons ziet. Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 12 21:34:58 2011

text = Geen idee bij wie ik mijn gele trui in de fietstas heb gedaan, maar ik heb gelukkig nog meer truien op de plank liggen :-) Wie weet merkt diegene het helemaal niet dat mijn trui mee is gereisd. Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 12 21:33:53 2011

text = De training vanavond: een stuk of 25 lopers denk ik, afgelegde afstand 9 km. Tempo: afwisselend rustig en vlot over leuke rondjes. De eerste was een achtje, verrassend leuk parcourtje van ongeveer 400 meter. Daarna hetzelfde parcourtje met zelfde tempo en vlotter tempo. Dat zouden we verderop ook weer doen. Nou ja, je had erbij moeten zijn om het te snappen maar we zijn lekker door het terrein gecrosst en er waren opties te over. Heerlijke training met een lekker grote groep. Nu nog wat meer warmte... groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 12 16:53:51 2011

text = Vanavond geeft Wilma de training en ik wacht nog even op laatkomers. Groetjes, Joke.


Date: Sun Apr 10 18:24:03 2011

text = Vanmiddag met Pieter een leuk loopevenement bezocht: de vrouwenrokjesloop in het Westerpark. Het was een groot succes! Nog nooit zoveel mooie vrouwen bij elkaar gezien, en ook nog nooit zoveel rokjes, tutu's en jurkjes gezien. Het was een vrolijke boel met één klein kanttekeningetje: veel vrouwen konden wel iets aan hun houding doen op de laatste paar honderd meter ;-) Vier vrouwen van de hardloopgroep gespot: Edith, Carolien, Chantal en Marieke. Als er een volgende keer komt dan loop graag mee, en al helemaal als de mannen ook welkom zijn als rokkenjagers: ze mogen dan een paar minuutjes later weg. Lijkt me echt heel leuk! Groetjes, Joke.


Date: Sun Apr 10 13:38:12 2011

text = Voor de liefhebbers is het zondagmiddagloopje om 16.00 uur vanaf de spartelvijver. Jeroen loopt ook mee. We gaan ook nog even naar de rokjesdagloop kijken, en een paar van onze vrouwen aanmoedigen. Groetjes, Joke.


Date: Fri Apr 8 14:47:01 2011

text = Het waren 17 lopers, 7 mannen en 10 vrouwen. Maar de 6,5 km klopt wel. Groetjes, Joke.


Date: Thu Apr 7 21:43:47 2011

text = De training vanavond: 16 lopers, 5 mannen en 11 vrouwen; afstand 6,5 km. We hadden vanavond een sterk bezette achterhoede, heel goed. En een paar lopers die niet snel waren maar wel steeds voor de langere opties kozen. En kopgroep. Dus een mooi palet van lopers. Nog steeds te koud naar mijn smaak, maar we hebben uitstekend gelopen. Veel opties aangeboden vanwege de achterhoede en dat heeft de anderen niet ophouden, die konden hun gang gaan met tempo's en afstand. Veel lopers op de been in het park, supergezellig. Maar let wel op de lopers met een tunnelvisie voordat je omver wordt gelopen. Groetjes, Joke.


Date: Thu Apr 7 16:27:55 2011

text = De training vanavond: vertrek om 19.00 uur, als warming up een rondje in de buurt terwijl ik nog even op laatkomers wacht. Groetjes, Joke.


Date: Wed Apr 6 14:03:02 2011

text = Hoi Evelyn, ik heb ook geen e-mailadres meer van je. Ik neem ze volgende week dinsdag weer opnieuw mee. Geen moeite hoor.gr. Magda


Date: Wed Apr 6 11:26:51 2011

text = 10 april 2011: 15 km, http://www.nescioloop.nl/ . // - eric PS Voor de ultralopers: elke avond is er bij TV5 een kort verslag van de Marathon les Sables.


Date: Wed Apr 6 10:23:15 2011

text = Even een berichtje voor Magda: wat ontzettend dom van me dat ik de kousen vergeten ben! Ik dacht er ineens weer aan toen ik thuis was... Ik kan je mailadres niet meer vinden, vandaar maar even zo... Evelyn


Date: Tue Apr 5 22:35:29 2011

text = De training vanavond: 22 (of 23?) lopers, en de afgelegde afstand: 9 km. Of minder. Met name was er het verschil in de ontmoetingsloop vanaf het Ing-gebouw: de éne groep liep 2600 meter naar de hoek begraafplaats, de andere groep 2300 meter. Miriam en ik zijn als acherhoede net voorbij de hoek begraafplaats gekomen. Nog steeds een koude avond, met veel wind. Maar ieder weer is loopweer, dus ook nu weer ;-) Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 5 22:31:20 2011

text = Daar ben ik het helemaal mee eens: echt een geweldige prestatie, Bob! Hoewel ook die keer dat je meeging met de mensen van regio Noord West van Ultraplatform vanaf Den Helder, die keer was bar en boos. Dwars door weilanden, een veerpont die niet vaarde, in het donker proberen om niet in een koeienvlaai te stappen... dat was ook een prestatie van formaat als ik de verhalen zo hoorde. Superklasse :-) Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 5 20:34:03 2011

text = Is waar ook, was ik even kwijt. Maar deze 100 km kan je met zijn 85% onverhard en 2500 hoogtemeters zeker wel als een 120 km tellen. Het weer werkte vorig jaar niet echt mee in Winschoten, maar afgelopen zaterdag liep het toch nog wel even zwaarder. In Winschoten staat de verzorging om de 2,5 km en hoef je geen rugzakje mee te dragen. Als je dat allemaal meetelt heb je zaterdag echt een hele knappe prestatie neergezet die ik persoonlijk hoger aansla dan die 11.07 op 90 km in Winschoten. Henri Thunnissen


Date: Tue Apr 5 16:30:38 2011

text = Vanavond geeft Wilma de training, en ik wacht nog even op wat laatkomers om die de goede kant op te sturen. Toch weer een twijfelgevalletje vanavond: wel of geen korte broek? Vanmorgen kon het prima. Vorige week dinsdagochtend om kwart voor zeven was het rond het vriespunt toen Wilma en ik gingen lopen, nu was het 7 graden. Het zonnetje scheen, maar die verdween toen ik thuiskwam en het is een fris dagje. Groetjes, Joke.


Date: Tue Apr 5 11:28:31 2011

text = Dank je Henri, maar vorig jaar heb ik toch echt 90 km gelopen in Winschoten in 11.07 (dus buiten de toegestane tijd). Ik had voor 9 uur binnen moeten zijn en arriveerde pas om 9.17 bij een gesloten hek./Bob


Date: Tue Apr 5 10:01:17 2011

text = Bob, heel knap dat je de 100 km gehaald hebt op dat pittige parcours en met die hitte. En dat terwijl je tot nu toe nooit verder was gekomen dan 65 km. Je debuut op de 100 dus!!!! Ik ben benieuwd wat we de komende jaren van je gaan zien. Maar deze heb je binnen. Geniet ervan! Henri Thunnissen


Date: Mon Apr 4 15:34:36 2011

text = Ik kan inmiddels weer redelijk lopen, de spieren in mijn bovenbenen zijn nog wel gevoelig. Maar wat voelt dat goed als je aankomt na ruim honderd kilometer (105 km) van de allerzwaarste ultraloop in Nederland. Uiteindelijk heb ik er 15.21uur over gedaan zonder noemenswaardige problemen. Ik voelde me die zaterdag (2 april 2011) optimaal en had alleen bij 70 km blaren. Bij de verzorgingspost door laten prikken en daarna ging het looptempo weer fors omhoog. De laatste 10 heb ik met een klein groepje gelopen waaronder Heike Pawzik (nummer 4 bij de dames 100 km), Wim Reumkens uit Heerlen en Ferry van der Ent. De laatste vier km voor de finish ben ik samen met Wim gedemareerd uit deze groep en kwam aan bij de Sportkantine in Heerlen om 21.15 uur (de plek waar we die ochtend om 6 uur waren gestart). Daarna nog een cola gedronken en heb toen met enige moeite de kleedkamer opgezocht voor een lekkere warme douche. Een half uur later zat ik in de auto richting Amsterdam en was om 1.02 uur weer thuis. Natuurlijk wil ik ook Wilma feliciteren met 13.09.00 en een eerste plaats bij de Dames 100 km, Erwin Borrias met een 4e plaats in 5.47.29, Bram van der Bijl met 7.37.00 (30e plaats) en Pieter Locher met de 80 km. Bob Bock.

Date: Sun Apr 3 20:28:28 2011

text = Ook Carin, Erwin en later Pieter waren van de partij vanmiddag bij de Vliegende Meubelmakers. Leuk dat jullie er waren. Nu bijkomen van gister (Limburg Zwaarste) en van vandaag. Wilma


Date: Sun Apr 3 13:11:10 2011

text = Eerst even langs de Vliegende Meubelmakers van Wilma in de Jan van Galenstraat 24 (van 13.00-17.00 uur) en Jeroen combineert dat met het zondagmiddagloopje. Groetjes, Joke.


Date: Fri Apr 1 13:48:52 2011

text = Op zondag 29 mei staat de spectaculaire Rock and Run op het programma! Een recreatieloop dwars door de Jordaan en over de grachten. Door de keuze tussen 6, 12 en 18 kilometer is het voor iedereen toegankelijk! Tijdens en na de loop zullen er veel superleuke optredens op allerlei podia langs de route zijn. Om de loop feestelijk af te sluiten is er een slotconcert midden op de Noordermarkt! Kijk op www.rockandrun.nl voor inschrijven en meer informatie

{afz.?}